Menu Sluiten

Schrijven

FredoTekst schrijft teksten voor onder meer websites, magazines, brochures, nieuwsbrieven en persberichten. Voor uiteenlopende doelgroepen. Nieuwe teksten worden gebaseerd op interviews en vooronderzoek, zodat u uw tijd kunt besteden aan uw eigen kernzaken. FredoTekst levert snel en zonder spelfouten. En stemt de schrijfstijl af op doel en doelgroep.

FredoTekst gebruikt bij webteksten zoveel mogelijk het taalniveau B1. Niet alleen mensen die moeilijk kunnen lezen zijn hiermee gebaat, maar ook mensen met een kleine woordenschat, dyslexie, haast of een andere moedertaal. Ook professionals lezen liever korte en leesbare teksten dan lange en ingewikkelde, zeker op het web.

Taalniveau B1 betekent bijvoorbeeld:

Vindbaarheid (SEO)

FredoTekst optimaliseert online teksten altijd voor vindbaarheid (SEO), zodat ze goed naar voren komen in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Dit doe ik door:

Redigeren

Soms is er zo lang aan een tekst gewerkt dat het niet duidelijk meer is of de tekst wel goed overkomt op de doelgroep. U kunt dan uw tekst aan iemand anders voorleggen die er met een heldere blik naar kijkt. FredoTekst redigeert uw tekst, let op de consistentie, schrapt, schuift, controleert de spelling en zet zo voor u de puntjes op de i. Met als resultaat: een prettig leesbare en duidelijke tekst.

Om mij heen

Ik maak deel uit van een inspirerend netwerk van creatieve mensen. Veelal zelfstandigen uit Den Haag en omgeving. Die elkaar zo nodig kunnen versterken. Denk aan communicatieadviseurs, webdesigners en fotografen. Ik werk graag samen met andere sterke krachten. En dat is fijn, ook voor u. Zo kan ik u nog beter van dienst zijn. En kan FredoTekst óók in tijden van grote drukte gewoon doorgaan.