Menu Sluiten

Referenties

Morene beheerst de kunst van het editen als de beste. Zij heeft een stevige ervaring en inzicht om websites middels juiste tekst en content hoog in Google te krijgen.

‘Morene werkt als tekstschrijver met ons samen. Ze kan heel goed formuleren, is precies, analytisch, snel en heeft een eigen visie.’ – Christiaan van de Lagemaat, eigenaar PICTAN.

Wijzelf Zorgcoöperaties

‘Tunnelvisie is een valkuil voor ondernemers, zeker als het om communicatie gaat. Morene heeft zich goed ingeleefd in de verschillende doelgroepen en ons geholpen om actief, positief en aansprekend te communiceren’. – Maurice Smit & Willemien Visser, initiatiefnemers Wijzelf Zorgco√∂peraties.

Driessen Accountants & Adviseurs

‘Wij werken zeer regelmatig samen met FredoTekst. Elke keer dat wij Morene inzetten voor een webtekst, brochure of ander soort tekst, weet zij zich goed te verdiepen in de materie en de juiste toon te pakken. Morene schrijft snel en denkt actief mee. Wij zullen daarom niet schromen haar in de toekomst weer te benaderen en bevelen haar bij iedereen aan’. – Wim Driessen, eigenaar Driessen Accountants & Adviseurs.

4Piepel

‘Morene heeft heel goed meegedacht bij het neerzetten van mijn website. Heeft een duidelijke visie over wat belangrijk is om terug te laten komen op de website. Morene heeft een hele goede, heldere en duidelijke stijl als het gaat om het schrijven. Is zeer flexibel en resultaatgericht. Elke keer als ik naar mijn website kijk ben ik trots op wat zij heeft geschreven’. – Ingrid Mol, eigenaar 4Piepel.